Adresa

Svetozara Markovića 87, Podgorica

Kontakt

(+382) 020 237 796

Email

podgorica.studentskicentar@gmail.com

Novi studentski dom – I faza

Novi studentski dom se nalazi u naselju Kruševac, ul. Cetinjski put bb. u neposrednoj blizini Univerziteta Crne Gore. Sagrađen je 1974. godine i sastoji se od dva smještajna objekta:

    • I fazu novog studentskog doma
    • II fazu novog studentskog doma

I faza Novog studentskog doma sagrađena je 1974 god. Nalazi se u naselju Kruševac,ul Cetinjski put bb u neposrednoj blizini Univerziteta i Rektorata Crne Gore. Godine 2001 izgrađena je savremena recepcija,ukupne površine 120 metara kvadratnih.Recepcija je organizovana i na raspolaganju je studentima 24 časa,sa šefom recepcije,recepcionerom i pratećim osobljem.Studentima je omogućeno da svoje potrebe,od finansijskih do personalnih rešavaju na recepciji objekta.Sve ove aktivnosti propraćene su jedinstvenim i izuzetno efikasnim kompjuterskim softerom.

U toku 2002 i 2003 god. izvršena je adaptacija 90 apartmana sa kompletnom rekonstrukcijom vodovodne ,kanalizacione,elektro mreže i kotlarnice. Od 2009 god do 2013 izvrsena je zamjena drvene bravarije eloksiranom na kompletnom objektu I faze Novog studentskog doma. Strukturu I faze Novog studentskog doma čini 90 apartmana sa ukupno 350 mjesta.Svaki apartman posjeduje kupatilo,a sobe su dvokrevetne i jednokrevetne ,komforne i sa terasom. Na prvom spratu (sjeverni dio objekta)u 6 apartmana su smješteni studenti sa invaliditetom.Ovaj dio objekta je prilagođen njihovim potrebama.

Studenti ovog objekta se hrane u obližnjem studentskom restoranu u Novom studentskom domu. I faza Novog studentsko doma ističe se izuzetno lijepo uređenom zelenom površinom. Dom raspolaže sa dva lifta i jednim liftom za potrebe studenata sa invaliditetom i video nadzorom.

Upravnica : Gordana Mrdak

Radimo naporno kako bismo učenicima i studentima obrazovanje učinili prijatnijim

Kontakt

Pišite nam ili nas pozovite

JU Dom učenika i studenata Podgorica