Adresa

Svetozara Markovića 89, Podgorica

Kontakt

(+382) 020 237 796

Email

office@studentskidom.com

Susreti Domova učenika Nikšića i Podgorica

Prijateljski i sportski susreti domova učenika u našoj organizaciji  sa Domom učenika iz Nikšića,izvedeni su u četvrtak 25. aprila 2024. godine.

Planirane sportske i druge aktivnosti sa zadovoljstvom su sprovedene. Sa uče                nicima su organizovani turniri iz stonog tenisa i šaha.

Učenici iz oba doma su se dostojanstveno ponašali i prezentovali svoje domove               na najbolji način,to su potvrdjivali postignuti rezultati  tj.mjesta na koja su se plasirali.Naša Ustanova obezbijedila je skromne poklone za pobjednike-učesnike turnira koji su im uz fotografisanje uručeni na prikladan način.

Vrijeme ispunjeno bogatim i raznovrsnim sadržajem karakterišu ovogodišnje susrete.Pored takmičenja,sklopljena su  lijepa prijateljstva i nova poznanstva. Učestvovanjem učenika u navedenim aktivnostima i druženjima, stvaran je timski duh,tolerancija,povezanost i da nije uvijek važno pobijediti,već je važno učestvovati i družiti se.

Za vrijeme zajedničkog  druženja,vaspitači su prezentovali gostima način rada i življenja u Domu.Uz obostrano zadovoljstvo,razmjenjivali su svoja profesionalna iskustva uz navodjenje upečatljivih primjera iz svoje prakse.

Imajući u vidu naše zadovoljstvo ,kao i gostiju iz Nikšića,očekuje se dobra saradnja u narednom periodu.Zato smo zahvalni na ovoj prilici i nadamo se daljem širenju saradnje sa ostalim domovima iz Crne Gore i regiona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Radimo naporno kako bismo učenicima i studentima obrazovanje učinili prijatnijim