Adresa

Svetozara Markovića 89, Podgorica

Kontakt

(+382) 020 237 796

Email

office@studentskidom.com

Abonenti studenti (samo ishrana)

Pravo na ishranu u domu može ostvariti student ustanove visokog obrazovanja koji se školuje van mjesta stanovanja, a nije ostvario pravo na smještaj i ishranu u domu.

Pravo na ishranu u domu po ekonomskoj cijeni , mogu ostvariti i studenti doktorskih studija, ako nijesu u radnom odnosu, studiraju van mjesta stanovanja i imaju status studenta

Od 23. oktobra do 30. novembra 2023. godine na portalu www.upisi.edu.me biće omogućeno podnošenje zahtjeva za ishranu (kategorija ►Abonenti studenti). Svi zainteresovani studenti u navedenom periodu mogu da iskoriste pogodnosti podnošenja zahtjeva za ishranu elektronskim putem i bez dostavljanja dodatne dokumentacije ostvare pravo na ishranu.

 

Studenti koji su učestvovali na Konkursu za prijem u dom – samim apliciranjem (ukoliko je prijava validna) bez obzira da li će ostvariti pravo na smještaj ili ne ostvaruju pravo na ishranu tako da naknadno apliciranje za ishranu nije potrebno.

Student koji je prethodno školovanje završio na ustanovama van Crne Gore ili mu se lični podaci ne mogu preuzeti iz javnih registara, u štampanoj formi dostavlja:

  • potvrdu o studiranju,
  • potvrdu o mjestu prebivališta i
  • kopiju biometrijske lične karte.

Radimo naporno kako bismo učenicima i studentima obrazovanje učinili prijatnijim

Kontakt

Pišite nam ili nas pozovite

Copyright © 2013 | JU Dom učenika i studenata, Podgorica. Sva prava zadržana.