Adresa

Svetozara Markovića 89, Podgorica

Kontakt

(+382) 020 237 796

Email

office@studentskidom.com

Obavještenje

Dragi brucoši, 

Obavještavamo Vas da nakon što ste uspješno podnijeli elektronsku prijavu za učešće na Konkursu (od 11. do 15. septembra 2023. godine) za prijem u dom na adresi www.upisi.edu.me bez obzira da li ćete ostvariti pravo na smještaj ili ne ostvarujete pravo na ishranu bez dostavljanja dodatne dokumentacije. Vaše je samo da dođete u prostorije Računskog centra u objektu Plavog Dvora radi izrade studentske kartice (više na https://studentskidom.com/ishrana/bonovi-kartice/). Cijena izrade studentske kartice iznosi 7e.

———————————————————————————————————

Od 18. septembra do 15. oktobra 2023. godine na portalu www.upisi.edu.me biće omogućeno podnošenje zahtjeva za kategoriju Abonenti studenti odnosno za one studente koji žele samo ishranu (nijesu zainteresovani za smještaj ili ne ispunjavaju pravo ućešća na konkursu za prijem u dom u smislu da nijesu prvi put upisali semestar odgovarajuće godine studija ili su to pravo već jednom koristili za određenu godinu studija i nivo obrazovanja).

———————————————————————————————————

Podnošenje prijave elektronskim putem olakšava proceduru jer nije potreban dolazak u ustanovu i prikupljanje dokumentacije.

Sama procedura podnošenja elektronske prijave je vrlo jednostavna i iziskuje samo unošenje matičnog broja čine se iz registara povlače ostali potrebni podaci o studentu.

———————————————————————————————————

ROK ZA PRIJAVLJIVANJE ZA STUDENTE II, III, IV, V I VI GODINE STUDIJA I DVOGODIŠNJIH MASTER STUDIJA NA KONKURSU MINISTARSTVA PROSVJETE ZA PRIJEM U DOM ZA STUDIJSKU 2023/2024. GODINU JE OD 16. OKTOBRA DO 20. OKTOBRA 2023. GODINE.

Tag Post :
Share This :

Radimo naporno kako bismo učenicima i studentima obrazovanje učinili prijatnijim

Kontakt

Pišite nam ili nas pozovite

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod

Copyright © 2013 | JU Dom učenika i studenata, Podgorica. Sva prava zadržana.